Försäljningsvillkor

Priser och betalning

Alla priser är inklusive moms.
I kundvagnen kan man välja samt se priset för frakt.

Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.
Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

Betalningssätt

Förskottsbetalning till bankgiro

Gör din betalning direkt till vårt bankgiro 509-1533. Använd order-ID som betalningsreferens. Din order levereras när vi mottagit din betalning. Normalt tar det 2-3 bankdagar innan vi ser din inbetalning på vårt konto.

Payson

Använd Payson för att enkelt och tryggt betala till oss med VISA, MasterCard eller internetbank (Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank).
Läs mer om Payson här: www.payson.se
Payson logo

 

Ångerrätt

I enlighet med distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden

Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Nöjd Kund Garanti

Om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med din d·rainer kan du inom 30 dagar från att du mottog varan kontakta oss för ett återköp.
Garantin gäller ej om varan är skadad.

Privatpolicy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Fraktalternativ

I kassan syns de tillgängliga fraktalternativen inklusive pris och leveranstid.

Ej uthämtade paket

Ej hämtade varor returneras till oss.

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

Om du utnyttjar din ångerrätt ska du sända eller lämna tillbaka varan till oss.

Återbetalningsskyldighet:
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Se även konsumentverket distansavtalslagen & E-handel.